Sælg Bolig

Lad os hjælpe med at sælge din bolig.

Når du vælger os til at sælge din bolig kan du regne med at få et salgsforløb der er tilpasset dit behov og din aktuelle situation.
Vi aftaler salgsforløbet med dig og din bolig annonceres præcis der hvor køberne i dag får kendskab til boliger til salg, primært på internettet. Er der behov for annoncering i trykte medier af lige netop din bolig,  vil markedsføringen tillige ske i disse medier efter forudgående aftale.

Vi er selvstændige og uafhængige og vi har derfor friheden til at indgå fleksible aftaler tilpasset lige præcis dit behov.

Du kan regne med at du hos os altid har direkte kontakt til personen tilknyttet din sag; du vil ikke blot blive et sagsnummer i et stort finansielt supermarked og du vil ikke høre udsagnet “den sag kender jeg ikke noget til” eller blive mødt med lange vejledninger om genvejstryk på din mobil.

Vi tror ikke på ufravigelige standardløsninger, da ingen sager er helt ens.

Vi arbejder ud fra tesen at målrettet indsats, fleksibilitet og godt købmandsskab skal være vores varemærke.

Derfor vil vi aldrig tabe en sag på kvalitet og pris. Det er uforpligtende og gratis at få vores vurdering og oplæg til en egentlig aftale.

For dig er et salg af din bolig en meget væsentlig beslutning i dit liv. Det ved vi. Og du kan forvente og påregne at vi arbejder under iagttagelse af den kendsgerning.