Virksomhedsrådgivning

Har du brug for hjælp eller sparring i din virksomhed.

Vil du sælge din virksomhed.
Trænger du til uvildig uafhængig sparring om virksomhedens økonomi.
Har du den rigtige finansiering af din virksomhed.

Hvis du skal sælge din virksomhed kan vi tilbyde dialog om proces og værdiansættelse. Vi har igennem mangeårig beskæftigelse i ejendomsbranchen og i den finansielle branche god erfaring indenfor området.  Vi kender til alle interessentgrupper i og omkring virksomheden og vi har et veludbygget netværk med gode relationer.

Vi medvirker gerne til at finde potentielle købere af din virksomhed.

Vi tilbyder endvidere uafhængig, uvildig sparring omkring den finansielle side i din virksomhed. Vi har et solidt kendskab til gældende markedsvilkår for finansieringsopgaver. Emner som investering, finansiering, valg af selskabsform og overskudsdisponering er blot en del af vores ydelser.

Har du en virksomhed i krise er vi parate til en dialog om virksomhedens aktuelle drift og omsætning, værdier, balance – tilgodehavender og gæld, ejerforhold, garantier , kautioner m.v.

Et er overblik, noget andet hvordan man kommer videre på en hensigtsmæssig måde. Vi kan deltage i forhandlinger med kreditorer og pengeinstitutter for at skabe ro for at undersøge realismen i en rekonstruktion. Jo før vi bliver kontaktet hvis virksomheden er i eller på vej i krise, des større chanche har vi for en lykkelig udgang.

Kontakt os uforpligtende og under fuld diskretion for en dialog om opgaven, du ønsker bistand til.